Schaktfritt

Med schaktfri förläggning av ledningar ser vi till att göra minsta möjliga inverkan på miljön. För oss är det viktigt att
naturen fortsätter att vara densamma även när vi lämnat arbetsplatsen.

Styrd borrning i jord och berg

Med våra maskiner för styrd borrning borrar vi horisontellt på önskat djup och sträcka i marken i både jord och berg. Styrd borrning kan vara för olika typer av kablar, VA-rör, fjärrvärme, gas, bredband m.m Med styrd borrning drar vi ledning med stor precision under t.ex väg, vattendrag eller en tomt. Man slipper gräva upp diken och gör därmed minsta möjliga påverkan på miljön.

Styrd borrning är i många fall billigare än konventionell grävning då man slipper stora återställningar av marken och trafikavstängningar.

Styrd borrning i alla typer av terräng

Styrd borrning är en schaktfri och effektiv borrteknik vid byggande av nya ledningsnät, utan att behöva gräva. Borrningen utförs sluttande från ytan med ett styrhuvud i den riktning och på det djup som bestämts. Vi utför vi såväl traditionell JT-borrning som AT-borrning, som lämpar sig när marken är så hård eller full med sten att JT-borrning inte fungerar. På JW Borr tar vi alltid oss igenom, oavsett hur marken ser ut!

I vår maskinpark har vi borrningsekipage och alla nödvändiga tillbehör för att kunna utföra både stora och små uppdrag. Vi har också resurserna att snabbt vara på plats där våra kunder behöver oss som mest.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss redan idag, vi återkommer så snart som möjligt med svar på dina frågor!
Kontakta oss

Besöksadress:

JW Borr AB
Krånge 129
855 92 KOVLAND

Fakturaadress:

JW Brunnsborrning AB
LIN1925 Scancloud
831 97 Östersund

Kontaktinformation:

Telefon: 060-916 80
E-post: jw@jwbrunnsborrning.se
Besök även JW Brunnsborrning: jwbrunnsborrning.se